jkp_info1

08.01.2016. Обавјештење за купце електричне енергије

Штампа Ел. пошта

03_jpk_foto22112014.jpgДана 9.01.2016.године због враћања у нормално уклопно стање а након отклањања квара на 35 кV каблу између ТС 110/x кV Брчко 1 – ТС 35/10 кV Брчко II,  доћи ће до краткотрајних прекида у испоруци електричне енергије како слиједи:

1.У 11:00 h доћи ће до краткотрајног прекида у напајању (максимално 1 минут) код свих купаца који се електричном енергијом снабдијевају са ЧТС 35/10 кV Брчко II односно код купаца из сљедећих насељених мјеста: Кланац, Ново Брчко (дио насеља), Грбавица (дио насеља), Суљагића сокак (дио насеља), Брод, Ријеке, Ивици  (дио насеља), Доњи Рахић (дио насеља), Улице, Горњи и Доњи Вукшић. 

2.У 11:15 h доћи ће до краткотрајног прекида у напајању (максимално 1 минут) код свих купаца који се електричном енергијом снабдијевају са ЧТС 35/10 кV Горњи Рахић односно код купаца из сљедећих насељених мјеста: Горњи Рахић, Зовик, Шаторовићи, Маоча, Прутаче, Исламовац, Ограђеновац, Хукељи, Паланка,Окрајци, Буквик (дио насеља), Чанде, Ћосети и Вујичићи.

3.У 11:30 h доћи ће до краткотрајног прекида у напајању (максимално 1 минут) код свих купаца који се електричном енергијом снабдијевају са ЧТС 35/10 кV Брезово Поље односно код купаца из сљедећих насељених мјеста: Брезово Поље, Село Брезово Поље, Трњаци, Сандићи (дио насеља), Попово Поље, Слијепчевићи (дио насеља), Ражљево, Крбети, Посавци као и купци Електро Бијељине који се напајају са ДВ 10 кV Црњелово.

За више информација контактирати Позивни центар 0800 505 07.

Хвала на разумијевању
 

4.1.2016.g. ОБАВЈЕШТЕЊЕ ЗА КУПЦЕ - Радно вријеме за Божић

Штампа Ел. пошта

ЈП „Комунално Брчко“ обавјештава купце да ће у дане предстојећих Божићних празника радити дежурни шалтери на Благајнама у Брчком и Горњем Рахићу, како слиједи :

 

ДАН/ДАТУМ

РАДНО ВРИЈЕМЕ

ЛОКАЦИЈА

четвртак 07.01.2016.

10:00 – 16:00 h

Брчко, Тина Ујевића 66

07:30 – 14:00 h

Горњи Рахић

недјеља 10.01.2016.

10:00 – 16:00 h

Брчко, Тина Ујевића 66

 

Осталим данима, благајне раде уобичајено, радним данима од 07:00 – 19:00 и суботом од 07:00 – 14:00 h.

За више информација, контактирати Позивни центар 0800 505 07.

 

                                                                                              ЈП „Комунално Брчко“

                                                                                                 За угодан живот 
 

28.12.2015.g. Саопштење за јавност - ЈКП замрзава статус члана у Привредној комори

Штампа Ел. пошта

Брчко, 28.12.2015. године

  

Поводом стања у Привредној комори Брчко дистриктра БиХ, директор и менаџмент ЈП „Комунално Брчко“ д.о.о. Брчко дистрикт БиХ дају сљедеће саопштење:

Због новонастале ситуације  у организовању рада Привредне коморе Брчко дистрикта БиХ, а чији је ЈП „Комунално Брчко“ д.о.о. Брчко дистрикт БиХ члан, менаџмент ЈП „Комунално Брчко“ обавјештава јавност да замрзава статус члана Привредне коморе Брчко дистрикта БиХ, док се не стекну услови за наше активно учешће и подршку овој значајној институцији.

Сходно овој одлуци, ЈП „Комунално Брчко“ неће у наредном периоду плаћати чланарину нити се одазивати на састанке које организују једна или друга иницијатива, нити давати предност било којој од ове двије стране.

Наиме, нама се, као члану Привредне коморе Брчко дистрикта БиХ истовремено обраћају двије иницијативе за избор чланова Скупштине Привредне коморе или конституирајућу Скупштину Привредне коморе Брчко дистрикта БиХ, што сматрамо непримјереним, те се као озбиљан привредни субјект и члан пословне заједнице који је основан од стране Брчко дистрикта БиХ, желимо дистанцирати од учешћа у таквом начину рада.

Истичемо да смо и даље заинтересовани да све своје капацитете, стручност и искуство ставимо на располагање свим привредним удружењима, па тако и Привредној комори Брчко дистрикта БиХ, али тек од оног тренутка када буду успостављени у складу са законом и интересима пословне заједнице, а и нас као пословног субјекта, те покажу способност за заступање интереса привредника у овој локалној средини, а и широј заједници.

С поштовањем,                                                                                                                                                                                                                                                                                       

                                                                                                         М Сц Адмир Нуковић,

директор  ЈП „Комунално Брчко д.о.о. Брчко дистрикт БиХ 

 

17.11.2015. Јавна расправа о документу Општи услови за испоруку и снабдијевање електричном енергијом у Брчко дистрикту БиХ

Штампа Ел. пошта

javna_rasprava2015.jpgЈП „Комунално Брчко“ д.о.о. Брчко дистрикт БиХ организује јавну расправу о измјењеном документу Општи услови за испоруку и снабдијевање електричном енергијом у Брчко дистрикту БиХ.

Јавна расправа ће бити одржана 24.11.2015. године у 12:00 h у конференцијској сали нове пословне зграде предузећа, у улици Тина Ујевића 66, трећи спрат, са циљем прикупљања примједби, коментара и мишљења заинтересованих субјеката о овом документу, а ради израде квалитетног коначног рјешења.

Позивамо све заинтересоване стране да присуствују расправи или да своје сугестије упуте на e-mail  Ова адреса ел. поште заштићена је од спам напада, треба омогућити ЈаваСкрипт да бисте је видели .

Приједлог документа је доступан на сљедећем линку.

Опћи услови за испоруку и снабдијевање ел енергијом БД БиХ октобар-пречишћен текст-финални

 

Нема поскупљења струје у Брчко дистрикту БиХ у 2015. години

Штампа Ел. пошта

ЈП „Комунално Брчко“ д.о.о. Брчко дистрикта БиХ обавјештава своје купце електричне енергије да у наредних шест мјесеци неће доћи до поскупљења електричне енергије за становнике Брчко дистрикта БиХ.

Иако ће се у периоду од 01.07.2015. године до 31.12.2015. године обрачун и фактурисање за утрошену електричну енергију према ЈП „Комунално Брчко“ д.о.о. Брчко дистрикт БиХ вршити по тарифним ставовима увећаним за 17 %, што представља повећање трошкова од око 1,6 милиона КМ, овај трошак неће сносити домаћинства и пословни субјекти у Дистрикту. ЈП „Комунално Брчко“ ће овај додатни терет финансирати из властитих средстава.

Обрачун и фактурисање електричне енергије и даље ће бити вршени на основу тарифних ставова, одобрених од стране Државе регулаторне комисије за електричну енергију у децембру 2014. године.

Такође, најављено па одгођено увећање цијена електричне енергије од стране Електропривреде Републике Српске (ЕПРС), без обзира када ступи на снагу, неће утицати на повећање цијена испоруке електричне енергије за све категорије купаца у Брчко дистрикту БиХ до 31.12.2015. године.

 

                                                                                                                      ЈП „Комунално Брчко“ 

 
<< Почетак < Претходна 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Следећа > Крај >>

Страна 2 од 51

  iso 9001

iqnet gis_jpkomunalno brcko_smart_city_banner

 

facebook-

 

КОНТАКТ::

                                 Copyright © 2012 JP Komunalno Brčko - ЈП Комунално Брчко                                       

::МАПА САЈТА