jkp_info1

16112011 Субвенционисање дијела трошкова за утрошену електричну енергију

Штампа Ел. пошта

Влада Брчко дистрикта БиХ донијела је Одлуку о одобравању програма утрошка средстава за субвенционисање дијела трошкова за утрошену електричну енергију лицима у стању социјалне потребе са пребивалиштем у Брчко дистрикту БиХ за 2011. годину, на основу које је донијет Програм утрошка средстава за субвенционисање поменутих трошкова сљедећим категоријама становника Брчко дистрикта БиХ:

Опширније...
 

17.10.2011. Ванредни застој у напајању електричном енергијом

Штампа Ел. пошта
sijalica

У недјељу 16. октобра 2011. године у периоду од 19:15 до 21:48 часова дошло је до ванредног прекида у снабдијевању електричном енергијом насеља која се напајају са трафостанице 35/10 kV Брчко II у Ријекама. Без електричне енергије остала су домаћинства и друге категорије потрошача у насељима Кланац, Брчко Ново, Ријеке, Бродуша, Брод , Ивици, Глухаковац и другим која се напајају са ове ТС.

Опширније...
 

30.09.2011. Обавјештење за купце електричне енергије: Од 1. октобра обрачун електричне енергије по зимској тарифи

Штампа Ел. пошта
el.eng

На основу Одлуке о привременим тарифним ставовима за неквалификоване купце електричне енергије у Брчко дистрикту БиХ, коју је донијела Државна регулаторна комисија за електричну енергију, обавјештавамо купце електричне енергије у Брчко дистрикту БиХ да ће ЈП „Комунално Брчко“ од 1.октобра 2011. до 31.марта 2012. године утрошену електричну енергију обрачунавати на основу виших сезонских (ВС) тарифних ставова.

Опширније...
 
<< Почетак < Претходна 51 Следећа > Крај >>

Страна 51 од 51

  iso 9001

iqnet gis_jpkomunalno brcko_smart_city_banner

 

facebook-

 

КОНТАКТ::

                                 Copyright © 2012 JP Komunalno Brčko - ЈП Комунално Брчко                                       

::МАПА САЈТА