VIJESTI

02.12.2019. Zimsko ukrašavanje grada

Ispis E-mail

U okviru zimskog grada i manifestacije „Čari zime“, zaposlenici RJ Čistoća tokom vikenda postavili su na Trgu Mladih novogodišnju jelku, koja će biti ukrašena i predstavljati centralni dio zimskog grada i manifestacije „Čari zime“ koja se ove godine po prvi put organizuje u Brčkom.

Praznična jelka će, sudeći prema dosadašnjem iskustvu, biti i jedno od omiljenih zimskih mjesta za susrete i fotografisanje.

Osim jelke, JP „Komunalno Brčko“, odnosno RJ Elektrodistribucija, od prošle sedmice radi i na postavljanju dekorativne rasvjete i sijalica.

Novogodišnje ukrašavanje grada biće završeno u prvim danima decembra, a postojeća i novopostavljena rasvjeta doprinijeće raskošnoj zimskoj slici centralnog gradskog jezgra – pješačke zone, Trga Mladih, parka kod Vijećnice, Bulevara Mira, ali i drugih gradskih ulica i glavnih ulaza u grad.

 jelka jelka_1  dekorativnarasvjeta_konacko dekorativnarasvjeta_trgmladih

 

21.11.2019. Sadnja mladih stabala prioritetna aktivnost javne higijene

Ispis E-mail
sadnja_stabala

Tokom oktobra i novembra realizuje se aktivnost sadnje mladih stabala i sadnica drveća, te su tako novim sadnicama obogaćena brojna gradska, ali i seoska naselja, odnosno javne površine, parkovi i zeleni pojasevi pored kolovoza

“U skladu sa zahtjevima investitora, Odjeljenja za javne poslove Vlade Brčko distrikta BiH, do sada je zasađeno više od 182 sadnice. Ima tu ukrasnih stabala, platana, lipa, kestena, bagrema, brijesta i hrasta, zatim srebrne smrče, jele i bora, i drugih sadnica stabala. Sadili smo pored Brke i Save, u parkovima, kod škola, šetalištima, u neposrednoj blizini objekata seoskih mjesnih zajednica, i drugim javnim lokacijama”, kažu u RJ Čistoća.

Više...
 

20.11.2019. Na snazi zimsko održavanje puteva i ulica - JP „Komunalno Brčko“ zaduženo za gradsku zonu

Ispis E-mail

cistac_snijegaJP „Komunalno Brčko“ će od 15.11.2019. do 15.04.2020. godine na osnovu sporazuma sa JP „Putevi Brčko“ kao i važećim tehničkim propisima, normativima i standardima, održavati prohodnost puteva i ulica na području grada, odnosno od „table do table“ na ulazima u Brčko.

„Štab zimske službe je

Više...
 

14.11.2019. Obavještenje za kupce – dalekovod Lipovac – Brod

Ispis E-mail

struja1.jpg

U petak 15.11.2019. godine u vremenu od 09:00 do 13:30 h planirani su radovi na dijelu trase dalekovoda 10 kV Lipovac - Brod, zbog čega će bez napajanje električnom energijom u navednom terminu ostati svi krajnji kupci iz naselja: Ulović, Lipovac, Bukovac i Vitanovići.

Za više informacija pozvati besplatnu info liniju 0800 505 07.

 

12.11.2019. U toku sanacija oštećenja asfalta nastalih usljed otklanjanja kvarova na vodovodnoj mreži

Ispis E-mail

vodovodU toku je sanacija oštećenja nastalih na asfaltnim površinama usljed izvođenja radova na priključenjima novih korisnika ili sanaciji curenja na vodovodnoj mreži. Do kraja novembra biće sanirana oštećenja na kolovoznim trakama u naselju Ilićka.

„Iako se evidencija o ovakvim oštećenjima uredno vodi, građani ipak mogu pismeno podnijeti zahtjev za saniranje asfaltnih površina, ukoliko su sigurni da je zbog radova koje je izvodilo naše preduzeće došlo do oštećenja na trotoarima ili kolovozima“, kaže Nataša Katanić, v.d. šefa RJ Vodovod i kanalizacija.

Više...
 

11.11.2019. Obavještenje za kupce električne energije- dalekovod Cerik

Ispis E-mail

struja1.jpg

U srijedu 13.11.2019. godine u vremenu od 11:00 do 16:00 h planirani su radovi na trasi dalekovoda 10 kV Cerik, zbog čega će bez snabdijevanja električnom energijom u navednom terminu ostati svi krajnji kupci iz sljedećih naselja: Dubrave dio i Cerik.

 
<< Početak < « 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 » > Kraj >>

Stranica 1 od 179
              iso 9001 iqnet gis_jpkomunalno brcko_smart_city_banner

 

facebook- 

KONTAKT::

                                             Copyright © 2012 JP Komunalno Brčko - ЈП Комунално Брчко                                       

::MAPA SAJTA