Ја волим Брчко

Ја волим Брчко

ЈП „Комунално Брчко“ покренуло је у марту 2012. кампању под називом „Ја волим Брчко“. Ријеч је о медијској – едукативној кампањи која има за циљ да упозна грађане, а посебно дјецу и младе, колико је значајно да свако од нас брине о очувању животне средине, да рециклира…

Удомљавање паса

Удомљавање паса

Поводом 4.октобра, Међународног дана заштите животиња, Сектор за збрињавање напуштених животиња, који дјелује у оквиру РЈ Чистоћа, и Служба за маркетинг Јавног предузећа „Комунално Брчко“ сваке године организују акцију удомљавања паса луталица.

Акција „Очистимо Брчко“

Акција „Очистимо Брчко“

Током љетњих мјесеци 2011. године, од јуна до почетка октобра, ЈП „Комунално Брчко“ организовало је и реализовало велику акција јавних радова на уређењу Брчко дистрикта БиХ, под називом „Очистимо Брчко“.

Акција сузбијања амброзије

Акција сузбијања амброзије

Служба јавне хигијене Радне јединице Чистоћа, у сарадњи са Службом за маркетинг ЈП „Комунално Брчко“, у јуну 2011. године започела је акцију сузбијања амброзије, формирањем огледне парцеле у кругу Фабрике воде, са примјеном поменуте скрининг методе. Наши стручњаци одлучили су се за садњу бијеле дјетелине и траве енглеског љуља.

Компостирајмо заједно

Компостирајмо заједно

Од септембра 2009. године, ЈП „Комунално Брчко“ и већина еколошких секција основних и средњих школа у Брчко дистрикту сарађују на пројекту „Компостирајмо заједно“. Ријеч је о заједничким активностима на искоришћавању сировина из биоразградивог отпада, са циљем производње хумуса. 

Добровољно давање крви

Добровољно давање крви

O JPK >> AKCIJE

ЈП „Комунално Брчко" се у нашој локалној заједници истиче као друштвено – одговорно предузеће које помаже суграђанима у разним животним неприликама, те смо одлучили да своју хуманост покажемо и на овакав начин. Велики број наших запосленика су дугогодишњи даваоци крви и даваоци крви по позиву, а у оквиру радне јединице Електродистрибуција недавно је формирано и Друштво добровољних давалаца крви „Електро – Брчко", чији…

Дани иновација

Дани иновација

O JPK >> AKCIJE

ЈП „Комунално Брчко“ је кроз Дане иновација омогућило да сви заинтересовани субјекти добију увид у иновације и рјешења помоћу којих је предузеће остварило успјех. Ова манифестација уједно је замишљена и као мјесто сусрета привредника, креативаца, иноватора – људи из различитих области, те су самим тим отворене и могућности за склапање нових пословних односа и сарадњи.

Брчаци у акцији

Брчаци у акцији

O JPK >> AKCIJE

„Брчаци у акцији“ је акција која је имала за циљ да допринесе што већем броју чистих и функционалних јавних површина на подручју Брчко дистрикта БиХ, укључивање особа са инвалидитетом у имплементацију пројекта да би се подстакла њихова инклузију у нашој заједници, те развој и подизање еколошке свијести грађана на виши ниво. 

Сат за планету Земљу

Сат за планету Земљу

O JPK >> AKCIJE

ЈП „Комунално Брчко“ се придружило овој акцији 2012. године, када је на сат времена угасило уличну расвјету на Пјешачкој зони, Тргу младих и Булевару мира. Од тада се сваке године придружујемо хиљадама градова који желе да дају свој допринос овом догађају, а осим уличне расвјете на Пјешачкој зони, Тргу младих и Булевару мира такође се гасе и сви свјетлећи натписи на објектима нашег предузећа. 

Кампања "Бирамо најљепше двориште"

Кампања "Бирамо најљепше двориште"

O JPK >> AKCIJE

Сваке године организујемо кампању „Бирамо најљепше двориште и балкон Брчко дистрикта БиХ“, која има за циљ очување зелених површина, укључивање грађана у одржавање јавних површина, упознавање јавности о значају уређења дворишта и балкона за љепши изглед града, те уређивање зелених површина у стамбеним насељима. 

„Let´s do it – Očistimo zemlju za jedan dan“

„Let´s do it – Očistimo zemlju za jedan dan“

O JPK >> AKCIJE

„Let´s do it“ u Bosni i Hercegovini je dio svjetskog pokreta Let’s do it World clean up-a koji je nastao u Estoniji 2008. godine.  Grupa mladih entuzijasta odlučila je da se pozabavi problemom hiljada divljih deponija otpada u prirodnom okruženju. Ovi mladi ljudi su organizovali masovnu akciju čišćenja u koju su uključili sportiste, glumce, političare i zajedno sa 50 000 građana, su…

Frontpage Slideshow | Copyright © 2006-2010 JoomlaWorks, a business unit of Nuevvo Webware Ltd.

О АКЦИЈАМА

Штампа Ел. пошта

Као и свако друштвено одговорно предузеће, и ЈП „Комунално Брчко“ покреће, проводи или подржава бројне акције различитих карактера.Радо подржавамо хуманитарне акције за помоћ појединцима, удружењима, организацијама. Учествујемо у образовању наших младих суграђана кроз разне еколошке пројекте.

Организујемо кампање и акције на ванредном чишћењу и уређењу града, одвозу крупног отпада, удомљавању напуштених животиња и друге које су значајне за кориснике наших услуга.

 

  iso 9001

iqnet gis_jpkomunalno brcko_smart_city_banner

 

facebook-

 

КОНТАКТ::

                                 Copyright © 2012 JP Komunalno Brčko - ЈП Комунално Брчко                                       

::МАПА САЈТА