jkp_info1

Честитка поводом новогодишњих празника и 11. годишњице предузећа

Штампа Ел. пошта

upravna1.jpg

Управни одбор и директор ЈП „Комунално Брчко“ д.о.о. Брчко дистрикт БиХ упућује свим запосленицима овог предузећа честитку поводом 11. годишњице рада и пословања.

Од 28.12.2007. године када је и основано, наше предузеће обавезало се на одговорну дужност обављања комуналних дјелатности на подручју Брчко дистрикта БиХ - дистрибуцију електричне енергије, производњу и дистрибуцију воде, транспорт и депоновање комуналног отпада,

одржавање јавних површина, те бригу о напуштеним псима коју више од десетљећа успјешно проводи захваљући марљивим, посвећеним и одговорним радом својих запосленика.

Опредјељени да концепт пружања услуга од општег значаја које обезбјеђујемо за грађане, обављамо квалитетно, уз обавезу поштовања свих закона, стандарда и прописа, обавезали смо се и на подстицање континуираног одрживог развоја заједнице у којој дјелујемо, промицање вриједности еколошке културе и преузимање улоге значајног субјекта у инфомационом друштву.

Етаблирани као друштвено одговорно предузеће наша мисија остат ће и даље рад на побољшању пружања квалитених услуга, система управљања, повећању мотивисаности и одговорности те сталном праћењу захтјева корисника, као фундаменталног принципа на којем заснивамо наше дјеловање.

Захваљујемо локалној заједници, Скупштини и Влади Брчко дистрикта БиХ као и осталим организацијама, институцијама, сарадницима, партнерима и нашим купцима на успјешној и дугогодишној сарадњи, очувању и унапријеђењу компанијиских вриједности.

Овом приликом свим запосленицима, грађанима Брчко дистрикта БиХ и корисницима наших услуга исказујемо честитке и поводом наступајућег празника Нове године уз жеље за обиљем здравља, личног и пословног успјеха!

 

  iso 9001

iqnet gis_jpkomunalno brcko_smart_city_banner

 

facebook-

 

КОНТАКТ::

                                 Copyright © 2012 JP Komunalno Brčko - ЈП Комунално Брчко                                       

::МАПА САЈТА