jkp_info1

14.12.2018. Мирсад Ђапо добитник награде најменаџер 2018. године

Штампа Ел. пошта

nagrada_najmenadzer_4.jpg

На синоћ одржаној 39. свечаној церемонији додјеле престижног међународног признања “Најменаџер и најкомпанија 2018.”, Мирсаду Ђапи, директору Јавног предузећа “Комунално Брчко” д.о.о. Брчко дистрикт БиХ, уручено је признање за најменаџера јавних предузећа.

 

 

 

nagrada_najmenadzer_3.jpg

Церемонија је одржана у Банском двору у Бањалуци у организацији Агенције за избор најменаџера БиХ, Југоисточне и Средње Европе.

Директор Ђапо каже да му ова награда много значи и да је показатељ да је јавно предузеће, које је преузео прије нешто мање од годину дана, вратио на прави пут и стабилне ноге, те да су људи који су релевантни у бизнису то и препознали. Захвалио се жирију и организаторима на додјељеној награди и рекао да ова награда припада и предузећу у цјелини, јер се више од 450 запослених свакодневно бори и ради да брчанско јавно комунално предузеће буде примјер доброг пословања.

Церемонији је претходио  традиционални 39. по реду међународни Бизнис форум, којег организују Европска независна агенција “Еуро манагер” Сарајево, часопис “Еуроманагер” и Европско удружење менаџера  “БХ менаџер” Зеница, у сарадњи са Спољно-трговинском комором Босне и Херцеговине и привредним коморама у БиХ. Учесници су били најуспјешнији менаџери, научни радници и политички челници који траже и нуде рјешења за побољшање живота у БиХ и региону.

nagrada_najmenadzer_1.jpg

Предсједник Организационог одбора 39. Избора најменаџера БиХ Пане Шкрбић рекао је да 2019. треба да буде година инвестиција, ИТ технологије, туризма и енергетике, те да управо развој ових области може да доведе до побољшања живота свих грађана.

Овом догађају присуствовао је и министар индустрије, енергетике и рударства Републике Српске Петар Ђокић, који је похвалио организацију и рекао да се кроз ову манифестацију у ствари промовишу изврсни резултати који се постижу у домаћој привреди.

nagrada_najmenadzer_2.jpg

За личност године изабран је министар спољне трговине и економских односа БиХ Мирко Шаровић, који је ову награду добио други пут. Рекао је да му је драго што је поново добитник награде, јер је то знак да никога није оставио равнодушним у свом досадашњем раду.  

Награде су додјељене и амбасадорима, градоначелницима, начелницима, директорима, предузећима, појединцима у образовању, култури и информисању и у другим категоријама.

Свечани дан посвећен успјеху у послу и раду људи у и из БиХ завршен је “балом менаџера” у част побједника.

 

  iso 9001

iqnet gis_jpkomunalno brcko_smart_city_banner

 

facebook-

 

КОНТАКТ::

                                 Copyright © 2012 JP Komunalno Brčko - ЈП Комунално Брчко                                       

::МАПА САЈТА