09.11.2018. JP „Komunalno Brčko“ izlagač na 17. međunarodnom sajmu privrede u Brčkom

Ispis E-mail

sajam_1U organizaciji Privredne komore Brčko distrikta BiH, jučer 8. novembra svečano je otvoren 17. međunarodni sajam privrede u Brčkom na kojem je učešće uzelo i JP „Komunalno Brčko“.

Na 1.500 metara kvadratnih u prostorijama bivšeg tržnog centra Tropik u naselju Grčica svoje proizvode i usluge promoviše više od 150 izlagača.

Zaposlenici i predstavnici našeg preduzeća, čija je osnovna djelatnost pružanje usluga od opšteg interesa na području Brčko distrikta BiH, informisat će sve zainteresovane posjetioce o djelatnostima koje obavljamo, prozvodnji, distribuciji i trgovini električnom energijom, proizvodnji i distribuisanju vode, transportu i deponovanju komunalnog otpada te održavanju javnih i zelenih površina.

sajam_2

Promovisat će se i aktivnost promjene imena kupaca koje koriste usluge, a nisu nosioci računa, jer u našoj bazi kupaca postoje korisnici kod kojih je došlo do promjene u stvarnim korisnicima usluge i potrebno je izvršiti prevod na novog – stvarnog kupca, kao i aktivnost priključenja na vodovodnu mrežu koja je od maja ove godine povoljnija.

Sajam će biti otvoren do subote, 10. novembra. Ulaz za sve posjetioce sajma je besplatan i otvoren od 10:00 do 19:00 sati. Ovim putem pozivamo sve građane Brčko distrikta BiH da posjete izložbeni prostor našeg preduzeća.

 
              iso 9001 iqnet gis_jpkomunalno brcko_smart_city_banner

 

facebook- 

KONTAKT::

                                             Copyright © 2012 JP Komunalno Brčko - ЈП Комунално Брчко                                       

::MAPA SAJTA