jkp_info1

01.11.2018. Регулатор у надзору

Штампа Ел. пошта

derksastanak

Тим Државне регулаторне комисије за електричну енергију (ДЕРК) борави у званичној дводневној посјети нашем предузећу, 1. и 2. новембра с циљем провођења регулаторног надзора у вршењу електродистрибутивне дјелатности. Ово је редовна, годишња активности.

Предмет посјете Државне регулаторне комисије за електричну енергију су редовност достављања извјештаја, поштовање Услова за коришћење лиценци (за снабдијевање, дистрибуцију и трговину), финансијски показатељи и примјена одлуке о тарифним ставовима за купце који се снабдијевају у оквиру универзалне

услуге (домаћинства и остала потрошња), затим увид у примјену тарифа за купце који се снабдијевају на тржишту, увид у пословне активности из области које се не односе на дистрибуцију и снабдјевање електричном енергијом, затим провођење активности у поступку раздвајања дјелатности, власништва над средствима за обављање дјелатности, квалитет снабдјевања електричном енергијом, енергетски показатељи те план набавке електричне енергије.

Вођа Тима Државне регулаторне комисије за електричну енергију у овој области је Саша Шћекић, руководилац Сектора за лиценце и техничке послове.

 

  iso 9001

iqnet gis_jpkomunalno brcko_smart_city_banner

 

facebook-

 

КОНТАКТ::

                                 Copyright © 2012 JP Komunalno Brčko - ЈП Комунално Брчко                                       

::МАПА САЈТА