jkp_info1

31.10.2018. ОБАВЈЕШТЕЊЕ ЗА КУПЦЕ – ОТЕЖАНО ПРИКУПЉАЊЕ И ОДВОЗ ОТПАДА

Штампа Ел. пошта

auto-podizac.jpg

ЈП “Комунално Брчко” обавјештава купце и кориснике услуге прикупљања, транспорта и депоновања комуналног отпада, да ће пружање ове услуге од данас па у наредним данима бити отежано.

Истеком Уговора по основу оперативног лизинга за неколико возила, међу којима су и четири аутосмећаре и два аутоподизача за велике контејнере, предузеће у овом тренутку располаже са два камионета, два аутоподизача за прикупљање и одвоз отпада и камионом са краном.

Руководство предузећа ради на изналажењу прелазног или трајног рјешења, када је ријеч о набавци возила за одвоз отпада и возног парку у цјелини, с обзиром да ускоро истиче Уговор за лизинг за сва изнајмљена возила.

У ранијем периоду покренуто је неколико процедура јавне набавке возила за одвоз отпада, али је на сваку набавку било жалби, те ниједан поступак није окончан у планираном року.

С обзиром да постоје опструкције у реализацији ових поступака набавке, предузеће наставља да пружа своје услуге, али у отежаним условима, те молимо грађане за разумијевање.

 

  iso 9001

iqnet gis_jpkomunalno brcko_smart_city_banner

 

facebook-

 

КОНТАКТ::

                                 Copyright © 2012 JP Komunalno Brčko - ЈП Комунално Брчко                                       

::МАПА САЈТА