jkp_info1

04.07.2018. Кошење и одржавање зелених површина

Штампа Ел. пошта

bakarnikosenje01 bakarnikosenje05

ЈП “Комунално Брчко” у оквиру својих услуга заинтересованим правним и физичким лицима нуди и услугу кошења и одржавања зелених површина.

Један од задовољних клијената је фирма “Бакарни лонац” чије комплексе око ресторана, хотела и гастро центра у насељу Плазуље надомак Брчког укупне површине око 3.000 метара квадратних косимо редовно, просјечно три пута мјесечно.

Наше предузеће омогућава свим заинтересованим клијентима да на једном мјесту и са једним извођачем договоре све врсте радова на уређењу вањског простора куће, викендице, пословног простора, индустријског или другог погона.

Да бисмо могли да дефинишемо цијену радова, клијент најприје треба да поднесе захтјев на инфо шалтеру Службе за односе с купцима у улици Тина Ујевића 66.

На основу захтјева, представници РЈ Чистоћа излазе на терен, утврђују о којој врсти услуге је ријеч, која средства за рад су потребна за реализацију посла, као и који је потребан број извршилаца за уредно и обављање посла у задатом року.

Када је ријеч о пословима кошења траве, предмјер радова се врши према важећем цјеновнику, који је објављен на интернет страници предузећа у менију кориснички сервис, и понуда се доставља клијенту на разматрање и уплату. На исти начин се врши предмјер и предрачун за све остале услуге одржавања зелених површина.

С обзиром да радна јединице Чистоћа располаже потребним алатима, машинама, људима и знањем, сигурни смо да ће вам ЈП „Комунално Брчко“ бити први избор уколико вам је потребно одржавање и уређење зелених површина.

За више информација, позвати 0800 505 07

 

  iso 9001

iqnet gis_jpkomunalno brcko_smart_city_banner

 

facebook-

 

КОНТАКТ::

                                 Copyright © 2012 JP Komunalno Brčko - ЈП Комунално Брчко                                       

::МАПА САЈТА