jkp_info1

05.06.2018. ЈП “Комунално Брчко” нуди услугу уређења, одржавања и/или кошења зелених и других површина

Штампа Ел. пошта

kosenje park cvjetna-gredica-s brod02

ЈП “Комунално Брчко” д.о.о. Брчко дистрикт БиХ је задужено за одржавање јавних и зелених површина и саобраћајница на територији Брчко дистрикта БиХ, а ове послове изводи према годишњем плану и програму надлежног одјељења Владе Дистрикта.

Но, у оквиру својих дјелатности нудимо и услужно кошење, одржавање и уређење зелених површина, цвјетњака, дворишта и других површина, за чијим уређењем правно или физичко лице има потребу.

Наше предузеће омогућава свим заинтересованим клијентима да на једном мјесту и са једним извођачем договоре све врсте радова на уређењу вањског простора куће, викендице, пословног простора или другог објекта.

У оквиру извођења радова, предузеће може да понуди крчење терена, чишћење од шута и уређење терена, земљане радове, уређење баште и врта, садњу биљака, затим редовно кошење траве, сузбијање корова у травњаку, орезивање биљака, орезивање и сјечење грана и стабала, прихрану травњака, прихрану сезонских и вишегодишњих биљака, сакупљање лишћа и друге радове на одржавању и уређењу зелених површина, континуирано или по потреби.

Осим наведеног, у могућности смо и да својим потенцијалним клијентима понудимо пројектовање терена, односно да најприје осмислимо простор и оцјенимо његове димензије, функцију и потребе за корисника. Наши стручњаци ће направити прави избор биљака и материјала који ће свако двориште или пословни простор учинити топлијом, здравијом, функционалнијом и пријатнијом средином за боравак и рад, тј. можемо да осмислимо дио вашег животног простора.

За више информација можете позвати бесплатну инфо линију 0800 505 07 и поднијети захтјев за услугама одржавања на инфо пулту Службе за односе с купцима. Радови се изводе у складу са цјеновником услуга РЈ Чистоћа, који је наведен у корисничком сервису на wеб страници предузећа.

 

  iso 9001

iqnet gis_jpkomunalno brcko_smart_city_banner

 

facebook-

 

КОНТАКТ::

                                 Copyright © 2012 JP Komunalno Brčko - ЈП Комунално Брчко                                       

::МАПА САЈТА