jkp_info1

05.06.2018. Студенти Економског факултета Брчко у посјети ЈКП

Штампа Ел. пошта

efb studenti2

Настављајући позитивну праксу сарадње Економског факултета Брчко и Јавног предузећа „Комунално Брчко“, студенти четврте године под вођством професора доцента доктора Цвике Јекића,  боравили су данас у посјети нашем предузећу.

Циљ њихове посјете био је добијања информација о функционисању Система квалитета као и осталих система који су имплементирани у оквиру Интегрисаног система управљања.

Светислав Симић, помоћник директора за развој и инвестиције и МС менаџер предузећа, упознао је студенте са свим стандардима који су имплементирани у предузећу, као и о њиховом значају за ефикаснији, функционалнији и једноставнији рад свих запосленика, с обзиром да за све процесе у предузећу имају дефинисане процедуре.

Милица Куњадић, менаџер квалитета, одговорила је на сва питања студената о систему квалитета, његовој имплементацији, сертификацији, примјени и уједначеном функционисању у интегрисаном систему.

Студенти су жељели сазнати више и о односу предузећа и купаца, те на који начин се процесуирају њихови захтјеви и примједбе, остварује и задржава добар однос са њима, на који начин се мјери задовољство купаца, али и задовољство упосленика.

Овим практичним искуством студенти ће моћи обогатити и поткријепили знање које стичу у оквиру наставног програма и предмета „Менаџмент квалитета“.

 

  iso 9001

iqnet gis_jpkomunalno brcko_smart_city_banner

 

facebook-

 

КОНТАКТ::

                                 Copyright © 2012 JP Komunalno Brčko - ЈП Комунално Брчко                                       

::МАПА САЈТА