19.04.2017. Šesta izložba mješanaca u subotu

Ispis E-mail

izlozba_pasa_2017.jpg

U subotu 22. aprila u Gradskom parku u Brčkom biće održana izložba pasa mješanaca.

Ovo je šesta takva izložba koju organizuje Sektor za zbrinjavanje napuštenih životinja, a koji djeluje u okviru Radne jedinice „Čistoća“.

Na izložbi mogu da učestvuju svi uredni i socijalizovani psi, mješanci ili pez pedigrea, ali o kojima vlasnici itekako brinu i žele da ih pokažu drugima.

Prijavljeni psi biće razvrstani u tri kategorije – mali, srednji i veliki, a ravnopravni učesnici izložbe su i psi zbrinuti u našem azilu, koje će selektovati zaposlenici Sektora za zbrinjavanje napuštenih životinja JP „Komunalno Brčko“.

Sudije kinološkog saveza ocjenjivaće socijalizaciju psa, odnos prema drugim psima, poslušnost prema vlasniku, njegovanost psa i druge karakteristike, a najboljima će biti dodjeljeni pehari i zahvalnice te prigodni pokloni.

Zainteresovani vlasnici, iz naše i drugih zemalja, prijave za učešće mogu preuzeti na šalteru protokola preduzeća u ul. Tina Ujevića 66, gdje ih popunjene mogu i predati, kao i ovdje. Popunjene prijave možete poslati i na e-mail adresu Ova e-mail adresa je zaštićena od spam robota, nije vidljiva ako ste isključili JavaScript . Za više informacija kontaktirajte besplatnu info liniju 0800 505 07.

Izložba će biti održana u velikom gradskom parku  u okviru Državne izložbe pasa svih rasa sa početkom u 12:00 sati. Svi ljubitelji životinja i vlasnici pasa su dobrodošli.

 
              iso 9001 iqnet gis_jpkomunalno brcko_smart_city_banner

 

facebook- 

KONTAKT::

                                             Copyright © 2012 JP Komunalno Brčko - ЈП Комунално Брчко                                       

::MAPA SAJTA