jkp_zaposleni

КАРИЈЕРА

Штампа Ел. пошта

Снага предузећа лежи у богатству различитости, изнимној стручности запосленика и њиховој преданости остварењу пословних циљева. Већ пет година успјех ЈП „Комунално Брчко“ је њихова заслуга. Својим запосленицима омогућава креативност, професионални раст и развој, напредовање у каријери те квалитетан тимски рад. Запосленици раде у динамичном и технолошки напредном радном окружењу, уз мотивирајуће увјете рада.

Наш мото је цјеложивотно образовање те едукацију наших запосленика настављамо и након завршеног формалног образовања јер држимо да су знања и вјештине највеће богатство и запосленика и компаније. ЈП „Комунално Брчко“ подржава учење и развој на радном мјесту и изван њега, путем савјетовања и менторства, мултидисциплинарних радних група, семинара, конгреса, постдипломских студија и специјализација, те језичних и компјутерских курсева.

У ЈП „Комунално Брчко“ људе цијенимо по њиховим постигнућима и укупном потенцијалу. Професионалност, преданост, проактивност те мотивираност за властити развој су одлике свих наших запосленика који дају највећи допринос нашем успјеху. Наши су тимови у правилу мултидисциплинарни и у њима запосленици разних струка заједно доприносе пословним циљевима и резултатима, при чему имају прилику додатно се развијати и проширивати своју стручност и компетенције. Захваљујући тимском раду и квалитетној сарадњи међу колегама постижу се изврсност и одлични пословни резултати.

 

 

 

 

 

  iso 9001

iqnet gis_jpkomunalno brcko_smart_city_banner

 

facebook-

 

КОНТАКТ::

                                 Copyright © 2012 JP Komunalno Brčko - ЈП Комунално Брчко                                       

::МАПА САЈТА