KARIJERA

Ispis E-mail

Snaga preduzeća leži u bogatstvu različitosti, iznimnoj stručnosti zaposlenika i njihovoj predanosti ostvarenju poslovnih ciljeva. Već pet godina uspjeh JP „Komunalno Brčko“ je njihova zasluga. Svojim zaposlenicima omogućava kreativnost, profesionalni rast i razvoj, napredovanje u karijeri te kvalitetan timski rad. Zaposlenici rade u dinamičnom i tehnološki naprednom radnom okruženju, uz motivirajuće uvjete rada.

Naš moto je cjeloživotno obrazovanje te edukaciju naših zaposlenika nastavljamo i nakon završenog formalnog obrazovanja jer držimo da su znanja i vještine najveće bogatstvo i zaposlenika i kompanije. JP „Komunalno Brčko“ podržava učenje i razvoj na radnom mjestu i izvan njega, putem savjetovanja i mentorstva, multidisciplinarnih radnih grupa, seminara, kongresa, postdiplomskih studija i specijalizacija, te jezičnih i kompjuterskih kurseva.

U JP „Komunalno Brčko“ ljude cijenimo po njihovim postignućima i ukupnom potencijalu. Profesionalnost, predanost, proaktivnost te motiviranost za vlastiti razvoj su odlike svih naših zaposlenika koji daju najveći doprinos našem uspjehu. Naši su timovi u pravilu multidisciplinarni i u njima zaposlenici raznih struka zajedno doprinose poslovnim ciljevima i rezultatima, pri čemu imaju priliku dodatno se razvijati i proširivati svoju stručnost i kompetencije. Zahvaljujući timskom radu i kvalitetnoj saradnji među kolegama postižu se izvrsnost i odlični poslovni rezultati.

 

 

 

 
              iso 9001 iqnet gis_jpkomunalno brcko_smart_city_banner

 

facebook- 

KONTAKT::

                                             Copyright © 2012 JP Komunalno Brčko - ЈП Комунално Брчко                                       

::MAPA SAJTA