jkp_info1

28.12.2015.g. Саопштење за јавност - ЈКП замрзава статус члана у Привредној комори

Штампа Ел. пошта

Брчко, 28.12.2015. године

  

Поводом стања у Привредној комори Брчко дистриктра БиХ, директор и менаџмент ЈП „Комунално Брчко“ д.о.о. Брчко дистрикт БиХ дају сљедеће саопштење:

Због новонастале ситуације  у организовању рада Привредне коморе Брчко дистрикта БиХ, а чији је ЈП „Комунално Брчко“ д.о.о. Брчко дистрикт БиХ члан, менаџмент ЈП „Комунално Брчко“ обавјештава јавност да замрзава статус члана Привредне коморе Брчко дистрикта БиХ, док се не стекну услови за наше активно учешће и подршку овој значајној институцији.

Сходно овој одлуци, ЈП „Комунално Брчко“ неће у наредном периоду плаћати чланарину нити се одазивати на састанке које организују једна или друга иницијатива, нити давати предност било којој од ове двије стране.

Наиме, нама се, као члану Привредне коморе Брчко дистрикта БиХ истовремено обраћају двије иницијативе за избор чланова Скупштине Привредне коморе или конституирајућу Скупштину Привредне коморе Брчко дистрикта БиХ, што сматрамо непримјереним, те се као озбиљан привредни субјект и члан пословне заједнице који је основан од стране Брчко дистрикта БиХ, желимо дистанцирати од учешћа у таквом начину рада.

Истичемо да смо и даље заинтересовани да све своје капацитете, стручност и искуство ставимо на располагање свим привредним удружењима, па тако и Привредној комори Брчко дистрикта БиХ, али тек од оног тренутка када буду успостављени у складу са законом и интересима пословне заједнице, а и нас као пословног субјекта, те покажу способност за заступање интереса привредника у овој локалној средини, а и широј заједници.

С поштовањем,                                                                                                                                                                                                                                                                                       

                                                                                                         М Сц Адмир Нуковић,

директор  ЈП „Комунално Брчко д.о.о. Брчко дистрикт БиХ 

 

  iso 9001

iqnet gis_jpkomunalno brcko_smart_city_banner

 

facebook-

 

КОНТАКТ::

                                 Copyright © 2012 JP Komunalno Brčko - ЈП Комунално Брчко                                       

::МАПА САЈТА