POSAO I KARIJERA

Ispis E-mail

U poslovnom okruženju, u kojem su tehnologije i informacije svima dostupne, preduzeća svoju konkurentsku prednost mogu graditi samo na jednom resursu - svojim zaposlenicima, njihovim sposobnostima, znanjima i motivaciji.

“Naše zaposlenike smatramo najvrijednijim dijelom preduzeća.”

Ljudski potencijal je jedan od ključnih resursa poslovnog razvoja JP „Komunalno Brčko“, a danas ga čini više od 400 zaposlenih u četiri radne jedinice.

Imajući u vidu da unapređenje organizacione strukture preduzeća i razvoj kadrova predstavlja okvir za povećanje efikasnosti u cilju pružanja kvalitetnijih usluga i ostvarenju principa usmjerenosti preduzeća prema korisnicima, u okviru strateškog plana poslovanja JP „Komunalno Brčko“, RAZVOJ KADROVA je identifikovan kao strateško usmjerenje.

Takođe, JP „Komunalno Brčko“ utiče na poboljšanje stanja na lokalnom tržištu rada kreiranjem novih radnih mjesta i zapošljavanjem mladih ljudi, olakšava mladim ljudima prelazak od škole ka poslu kroz praksu, pripravnički staž, ali ne zaboravlja ni na ljude sa smanjenim sposobnostima i za njih stvara mogućnosti da rade i žive od svog rada.

 

iso 9001

iqnet gis_jpkomunalno brcko_smart_city_banner

 

facebook- 

KONTAKT::

                                             Copyright © 2012 JP Komunalno Brčko - ЈП Комунално Брчко                                       

::MAPA SAJTA