jkp_info1

Нема поскупљења струје у Брчко дистрикту БиХ у 2015. години

Штампа Ел. пошта

ЈП „Комунално Брчко“ д.о.о. Брчко дистрикта БиХ обавјештава своје купце електричне енергије да у наредних шест мјесеци неће доћи до поскупљења електричне енергије за становнике Брчко дистрикта БиХ.

Иако ће се у периоду од 01.07.2015. године до 31.12.2015. године обрачун и фактурисање за утрошену електричну енергију према ЈП „Комунално Брчко“ д.о.о. Брчко дистрикт БиХ вршити по тарифним ставовима увећаним за 17 %, што представља повећање трошкова од око 1,6 милиона КМ, овај трошак неће сносити домаћинства и пословни субјекти у Дистрикту. ЈП „Комунално Брчко“ ће овај додатни терет финансирати из властитих средстава.

Обрачун и фактурисање електричне енергије и даље ће бити вршени на основу тарифних ставова, одобрених од стране Државе регулаторне комисије за електричну енергију у децембру 2014. године.

Такође, најављено па одгођено увећање цијена електричне енергије од стране Електропривреде Републике Српске (ЕПРС), без обзира када ступи на снагу, неће утицати на повећање цијена испоруке електричне енергије за све категорије купаца у Брчко дистрикту БиХ до 31.12.2015. године.

 

                                                                                                                      ЈП „Комунално Брчко“ 

 

  iso 9001

iqnet gis_jpkomunalno brcko_smart_city_banner

 

facebook-

 

КОНТАКТ::

                                 Copyright © 2012 JP Komunalno Brčko - ЈП Комунално Брчко                                       

::МАПА САЈТА